Asiakkailta saatua palautetta

”Kiitos vielä meidänkin puolesta siitä, että autoit meitä ymmärtämään toisiamme paremmin ja työstämään suhdettamme. Yhteistyö sujui kanssasi helposti ja olemme ehdottomasti tyytyväisiä. ”

”Terapeutti oli alusta asti lämminhenkinen ja luotettava. Terapiassa oli helppo puhua vaikeistakin asioista lämpimän ja luotettavan ilmapiirin vallitessa koko terapian ajan. Saimme terapiasta paljon avaimia ja neuvoja ongelmiemme ratkaisuun. Terapia oli paras päätös meidän suhteelle. Lämmöllä suosittelemme Katria.”


”Alusta asti tunsin oloni hyväksytyksi ja turvalliseksi, Katrille oli helppo puhua ja tunsin todella tulleeni kuulluksi ja ymmärretyksi, ihan joka istunnolla. Katri vei johdonmukaisesti keskustelua eteenpäin kysymyksillä, jotka välillä yllättivät, mutta saivat minut ajattelemaan asioita syvemmin kuin koskaan aiemmin olin itsekseni miettinyt. Tunsin saavani paljon apua  akuutteihin ongelmiini, sekä työkaluja terapian jälkeiseen, itsenäiseen asioiden työstämiseen. Voin vain ja ainoastaan lämpimästi suositella Katria terapeuttina, itse jatkan jaksomme jälkeen mieli paljon kevyempänä eteenpäin!”